tirsdag 12. november 2013

WA PA PA PA PA PA POW...

"What does the fox say". Høstens store spørsmål!?! Det har vel mer eller mindre tatt helt av for Ylvis-brødrene og revesangen deres, både her hjemme og ellers i verden. 
I tillegg har sangen gitt inspirasjon til mer enn ett strikkeplagg, både gensere, luer, skjerf, sokker og votter. Ja, den har sågar gitt meg inspirasjon til å lage et vottemønster! 
Vottene er "dekorert" med revefjes, og tekst fra sangen. Oppskriften ligger til gratis nedlasting HER, for den som måtte ønske å strikke seg "What the fox say" votter :) 

Oppskriften er laget slik, at teksten som står inni hånden på høyre vott, kommer oppå hånden på venstre vott (og omvendt), så når man legger vottene side ved side, kan man lese teksten i helhet :) 
PS: bildet mitt stemmer ikke helt med oppskriften, hadde det litt travelt da jeg skulle teststrikke... HER ser du hvordan de egentlig skal se ut. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Diamantsokker

Nå er det lenge siden jeg oppdaterte med noe nytt her i bloggen. Ikke det at jeg ikke har lagd noe, har bare ikke helt hatt tid til å gjøre...